Testimoniale

Câteva dintre lucrurile pozitive pe parcusul colaborării cu DMAgency sunt: comunicarea, care este la un nivel superior și calitatea foarte bună a materialelor video și audio. Suntem mulțumiți de promtitudinea lor, proiectele pe care le-am plănuit au fost realizate tot timpul cu maximă responsabilitate la un preț avantajos. Colaborarea noastră a dat roade și ne propunem să continuăm această colaborare și pe viitor.
Oros Gabor
CEO ȘTRAND MIHĂIENI
Datorită domeniului în care activez am lucrat cu mulți fotografi, videografi și editori. Pot spune despre echipa DMA că este una dintre cele mai profesioniste. Comunicarea cu ei este foarte ușoară dar ce m-a impresionat cel mai mult la ei este dedicarea pentru fiecare proiect în parte. Toate proiectele realizate cu ei ne-au depășit așteptările, felicitări!
Doctor Shield
CEO
Perfecțiune și profesionalism sunt cuvintele care descriu cel mai bine echipa lui Dragoș Edmond! Din multiplele oferte găsite pe internet de photo/video noi am ales să colaborăm cu Dragoș și nu am dat greș, fiind o echipă care se mulează după cerințele clienților satisfăcându-i cu serviciile lor de cea mai înaltă calitate!
Școala de Șoferi Auto Lux
CEO Ovi Lucuț
Eram la început când doar mă gândeam la o platformă cu un program de slăbit când l-am cunoscut pe Edmond și am dorit să mă ajute cu un video de prezentare a conceputului. Imediat am realizat faptul că agenția pe care o conduce are abilități foarte bune de marketing, copywriting și gestiune Social Media și nu am ezitat o clipa în a începe să lucram împreună în tot ceea ce a presupus lansarea noastră la acel moment. Am fost la momentul când aveam nevoie de o persoană serioasă, un strateg de business și un expert în project management care să îmi implementeze ideile oarecum “nebune”. Ca și specialist în filmări, marketing și imagine online Edmond m-a asigurat de faptul că sunt pe mâini bune și profesioniste de la primul proiect împreună. Am primit constant feedback-uri care au fost atât pozitive cât și “constructive” și care m-au ajutat să fac lucrurile la nivel profesionist. Ca și disponibilitate, cred că și acum îmi aduc aminte când îmi scria Edmond seara la ora 23 că mai are câte o idee genială ce se poate implementa și cum s-ar putea face mai bine. În Edufluxx Edmond m-a ajutat să contruiesc o imagine în online pe Social Media și de la crearea de content, planificare, implementare nu am avut decât să îl ascult și să vin la filmări. Am fost atunci ajutată să depășesc obstacolele ușor având și partea tehnică a lui Edmond ca și susținere. De asemenea când am lansat platforma educațională Edufluxx – m-a ajutat cu partea de Brainstorming să generez numele brandului care deja este la nivel național și care are proiecte de viitor mărețe, unde Edmond este unul din stâlpii de bază. M-a ajutat să caut colaboratori externi, experți, furnizori de servicii și m-a ajutat cu planificarea acestora pentru filmări și pentru interviuri. Atât în cadrul filmărilor locale cât și în deplasări am fost foarte mulțumită de partea de organizare, filmare, editare ulterioară. Edmond a venit mereu cu idei inovatoare și a fost mereu în căutarea de soluții care să mă ajute pe termen lung. Îl recomand pe Edmond și DMAgency pentru tot ceea ce ține de filmări, montaje, Social Media management, Project management și Bussines developer. O colaborare foarte profesională dar și faină pentru care îi mulțumesc azi și mereu.
Monica Caramba
CEO Edufluxx